Skip to content

Hajfestés

Hogyan festünk mi hajat az NBH-ban?!

Az első és legfontosabb szabály a hajfestésnél, az őszinteség!!!

Ma nagyon meghatározzák a szalon mindennapjait, a különböző kérésű hajfestések, hajszínváltoztatások. Először is tisztázni kell azt, hogy a fekete hajadból nem lesz nap végére platina szőke!!!!

De, kezdjük az elején.

Minden egyes új vendégünknél hajdiagnosztikát végzünk, és konzultálunk a hajad történetéről. A hajdiagnosztika alatt megvizsgáljuk állapotát, felmérjük mennyire lehet szőkíteni, vagy milyen más kiegészítő pakolásra lehet szükség. Továbbá javaslunk termékeket otthoni használatra.

Festésnél kérjük jelezd felénk, ha bármiféle allergiás reakciód volt eddigi hajfestéseid során.

Nagyon kérünk, mielőtt jössz hozzánk, szedd össze az elmúlt 5 évben milyen hajfestéseken mentél keresztül. Nem baj, ha otthon csináltad, vagy ha a barátnőd festette, a lényeg hogy tudnunk kell mindent ahhoz, hogy a lehető legszebb eredményt érjük el.

Mennyi idő egy hajfestés?

A nagy színváltoztatások (balayage, ombre, színkorrekció, teljes hajszínváltás) hosszadalmas időt (átlagosan minimum 4 – ritkán 8 órát), és nagyon sok odafigyelést igényelnek. Ezért ez idő alatt csak veled foglalkozik fodrászod, hogy a lehető legszebb eredményt érje el, abból amit a hajad szerkezete lehetővé tesz.

A nagy hajfestéseknél (balayage, ombre, színkorrekció, teljes hajszínváltás) minimum 15.000 Ft előleget számítunk fel (az ár a munkafolyamat nagyságától függően változik)!! Csak az előleg megfizetés után érvényes az időpontod (ezt utalással, vagy személyesen tudod rendezni).

Számunkra mindig a hajad egészségének megőrzése lesz az első, így nem csinálunk, olyan hajfestési folyamatot, ami a hajad egészséget tartósan károsítaná.